Om

Om mig

Mit navn er Julie, jeg er 21 og selvlært. Jeg har tegnet siden jeg var helt lille, og på bestilling til kunder siden 2014. Ved siden af mine tegninger, er jeg uddannet grafiker. Herudover har jeg en stor kærlighed for dyr, især hunde. Jeg har min egen Cavalier King Charles Spaniel ved navn Asti.

Dyr har altid været mit fortrukne, og gennem årene oplever jeg stor interesse i at tegne kæledyr til private. Jeg begyndte at tegne til kunder i en ung alder, hvor jeg fik rigtig god respons og stor glæde hos modtagerne, dette gav mig motivationen og ønsket om at fortsætte.

I dag laver jeg detaljerede og vellignende dyreportrætter, og veksler mellem at lave tegninger af vilde dyr og kæledyrsportrætter på bestilling for kunder. Jeg har haft kunder i Danmark, men også i Sverige, Norge og Grønland.

Hvad jeg tilbyder

Vellignende og personlige dyreportrætter af din bedste ven! heste, hunde, katte, gnavere osv. jeg kan tegne alle dyr. Mange bestiller som en gave til en de holder af - til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, jubilæum og flere. Eller ønsker et portræt af et kæledyr som er gået bort. Et portræt er et evigt, personligt og unikt minde som kan hænge på vægen. Jeg tegner efter dine ønsker og kommer selv med mine tanker omkring portrættet for at rådgive, så tegningen bliver lige som du ønsker den. Jeg går rigtig meget op i at mine kunder er 100% tilfredse.

Materialer

Jeg tegner primært med pastel på pastelmat som er et velourlignende papir på 360 g. i forskellige farver og størrelser. Pan pasteller og pastelkridt for de første lag og pastelblyanterne til detaljer, highlights og pels. Mine materialer er altid de bedste mærker, så portrættet holder i rigtig mange år.