Om

Om mig

Mit navn er Julie, jeg er 21 og selvlært. Jeg har tegnet siden jeg var helt lille, og på bestilling til kunder siden 2014. Ved siden af mine tegninger har jeg en uddannelse som grafiker. Herudover har jeg en stor kærlighed for dyr og især min egen hund Asti, som er en Cavalier King Charles Spaniel.

Dyr har altid været mit favorit motiv, og igennem årene oplevede jeg stor interesse i at tegne kæledyr til andre. Jeg begyndte at tegne kunders heste, hunde, katte mf. i en ung alder, hvor jeg fik rigtig god respons og stor glæde hos modtagerne, det gav mig motivationen og ønsket om at fortsætte.

I dag laver jeg detaljerede og vellignende dyreportrætter, og veksler mellem at lave tegninger af vilde dyr og kæledyrsportrætter på bestillings for kunder, jeg har haft kunder i primært Danmark, Sverige, Norge og Grønland. Mine prints og original tegninger af vilde dyr kan købes her på webshoppen og det er også muligt at bestille et portrætter af vilde dyr.

 

Hvad jeg tilbyder

Vellignende og personlige dyreportrætter af din bedste ven! heste, hunde, katte, gnavere osv. jeg kan tegne alle dyr. Mange bestiller som en gave til en de holder af - til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, jubilæum og flere. Eller ønsker et portræt af et kæledyr som er gået bort. Et portræt er et evigt, personligt og unikt minde som kan hænge på vægen. Jeg tegner efter dine ønsker og kommer selv med mine tanker omkring portrættet for at rådgive, så tegningen bliver lige som du ønsker den. Jeg går rigtig meget op i at mine kunder er 100% tilfredse.

Materialer

Jeg tegner primært med pastel på pastelmat som er et velourlignende papir på 360 g. i forskellige farver og størrelser. Pan pasteller og pastelkridt for de første lag og pastelblyanterne til detaljer, highlights og pels. Mine materialer er altid de bedste mærker, så portrættet holder i rigtig mange år.