Priser

Prisliste pr. 1/12/2021 for bestillinger tegnet efter foto. Ledige tider i august 2022.
 
Kvadratiske størrelser - et dyr, hoved til hals/bryst
Størrelse i cm 1 dyr
20x20 849,-
24x24 1.099,-
30x30 1.599,-
40x40 2.399,-
Andre størrelser - Hel krop, to eller flere dyr
Størrelse i cm 1 dyr 2 dyr 3 dyr 4 dyr
24x32 1.099,-
30x40 1.599,- 2.499,-
40x50 2.999,- 3.499,- 4.299,- 4.999,-
Se hvordan du bestiller dit portræt nedenfor. Et ikke-refunderbart depositum på 50% af den samlede pris betales ved bestilling for at komme på min venteliste. Har du en specifik størrelse eller ønske om flere end fire dyr på ét portræt, så kontakt mig for pris og muligheder. Husk at læse mine handelsbetingelser inden bestilling.

- Forsendelse er 50kr.
- Opstartstidspunkt aftales ved bestilling.
- Ca. 3-6 ugers leveringstid efter opstart (medmindre andet er aftalt)

Kontakt

Sådan bestiller du

VALG AF FOTO

Når du skal vælge et foto er det vigtigt at det er taget i god kvalitet, så jeg kan få så mange detaljer med som muligt. Dernæst skal det være lyst og tydeligt, gerne taget udenfor i dagslys. Er dyret gået bort og billederne er begrænsede, kan det stadig lade sig gøre, så finder vi ud af det. Se gerne min fotoguide.

VALG AF STØRRELSE

Jeg tilbyder forskellige størrelser, fra små til store portrætter. Dit valg afhænger af antallet af kæledyr i dit portræt, dit budget og plads i hjemmet. Hvis du gerne vil have flere kæledyr på dit portræt, skal du som minimum vælge 30x40 cm. eller større, alt efter antal dyr.

VALG AF BAGGRUND

Papiret er 360g. Pastelpapir (pastelmat) i høj kvalitet, syrefrit og lys fast. Det vil sige at papiret ikke mister farve eller bliver misfarvet med tiden. Når du bestiller et portræt, kan du vælge hvilken papirsfarve du ønsker til dit portræt. Jeg vil naturligvis anbefale de farver som jeg mener matcher dit dyr bedst muligt. Det er også muligt at få lavet en tegnet baggrund ud fra foto.

 

TAG KONTAKT TIL MIG

Når du har tænkt over hvilke fotos, og hvilken type portræt du ønsker, skal du kontakte mig med dine krav og vedhæfte dine 2-3 bedste fotos i en mail til kontakt@julierode.dk eller på min facebookside. Nævn også, hvis portrættet er til gave - samt deadline, såsom en fødselsdag osv. Bemærk, at jeg har en venteliste som jeg følger, derfor skal du være ude i god tid hvis det er til gave (gerne mindst en måned før) og jeg vil altid gøre mit bedste for at justere min tidsplan for at få plads til specielle lejligheder.

BETALING OG DEPOSITUM

Når jeg har set dine fotos og vi har snakket om portrættet, sætter jeg dig på min venteliste. For at komme på min venteliste, betales der et ikke-refunderbart depositum på 50% af tegningens pris. Det resterende beløb betales når tegningen er færdig og du er fuld ud tilfreds med dit portræt, inden det sendes. Læs gerne mine handelsbetingelser.

PROCESSEN

Når jeg begynder at arbejde med dit portræt bruger jeg typisk 3-5 uger, alt efter størrelse osv. Jeg sørger for at holde kontakt med dig, og sender proces fotos. Dette giver dig muligheden følge med, og kommentere undervejs. Jeg poster også opslag på mine sociale medier, medmindre du foretrækker, at jeg ikke gør det, eller hvis det er en hemmelig gave.

PASSEPARTOUT

Passepartout kan købes med, det er en "ekstra kant" til at fremhæve motivet inde i rammen. Så er portrættet klar til at blive indrammet. Det bliver monteret på portrættet inden det sendes. Der kan vælges sort eller hvid passepartout (nogle størrelser fåes med sort/hvid inderkant. Prisen for passepartout inkl. montering fremgår på faktura, ved sidste betaling. Jeg oplyser prisen ved bestilling.

 

DET FÆRDIGE PORTRÆT

Portrættet er godkendt af dig, og klar til afsendelse efter betaling af det resterende beløb. Jeg sender med GLS eller DAO. Levering efter afsendelse er normalt 2-5 hverdage.

Hvis du har ydeligere spørgsmål, eller ønsker at bestille, er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@julierode.dk