Handelsbetingelser

BETINGELSER OG VILKÅR

Sørg for, at du læser mine vilkår og betingelser, før du køber kunst, print og bestillingsarbejde.

BESTILLINGER

Depositum
Der kræves et ikke-refunderbart depositum på 50% af det samlede beløb, for at sikre dit portræt på min venteliste. Kunder får besked om min aktuelle venteliste på bestillingstidspunktet. Portrætter betragtes ikke som bestilt, før depositum er betalt og modtaget.

Betalinger
Når du bestiller portrættet betales 50% af den samlede pris. Det resterende opkræves ved afslutningen og godkendelsen af ​​portrættet, og skal betales fuldt ud inden dit portræt bliver sendt.

Betalinger kan foretages sikkert online via bankoverførsel eller mobilepay.

Fortrydelse og annulering
Kunder har en 7-dages pengene-tilbage-garanti fra datoen hvor indbetaling fandt sted til at annullere deres bestilling, hvor de vil få 100% af beløbet retur. Afbestillinger skal ske skriftligt via e-mail eller direkte besked. Ved aflysning mister kunder deres plads på min venteliste.

Hvis kunder annullerer deres bestilling, og der er gået 7 dage siden indbetalingen, vil det fulde depositum ikke tilbagebetales, det betragtes som tab af forretning, for at dække kunstnerens tid, administration, e-mails, evt. betalingsgebyrer.

Hvis kunder annullerer deres bestilling og arbejdet er påbegyndt på portrættet, tilbageholdes depositum plus 50% dvs. der cer ingen mulighed for at få pengene refunderet. dette er for at dække kunstnerens tid, administration og anvendte materialer.

Ændringer og afvisning af det færdige portræt
Når portrættet er afsluttet, vil et billede af portrættet blive sendt til dig for din godkendelse, med mulighed for at foretage justeringer og ændringer så vidt kunstneren er i overensstemmelse med klientens oprindelige portrætforventninger.

Hvis kunden stadig ikke er tilfreds med det færdige portræt, efter at der er foretaget ændringer, betales 30% af depositummet på 50% af det fulde beløb tilbage, og derefter vil kunden ikke kunne få refunderet ydeligere.

Tab/beskadiget under levering
Mine portrætter er pakket ekstremt godt, men i usandsynlige tilfælde, hvor der opstår skade under transport med GLS, skal du straks sende et foto af det beskadigede portræt. Portrættet skal i visse tilfælde returneres til mig, og et nyt portræt tegnes uden omkostninger, hvis jeg bedømmer det er opstået under levering. Det nye portræt tilføjes først mulig på min venteliste.

Ventetid
Jeg har ofte en venteliste, og ventetiden afhænger af årstiden og antallet af andre portrætter, der er reserveret i min tidsplan. Jeg vil give en cirka dato efter din forespørgsel. På bestemte datoer (f.eks. Til en fødselsdag) vil jeg prøve mit bedste for at imødekomme dette, men tag hensyn til andre som har bestilt samme. Jeg kan godt afvise din bestilling til gave, hvis du bestiller for sent.

Levering af portrættet
Jeg sender med GLS til nærmeste pakkeshop. Leveringstiden er ca. 1-5 hverdage indenfor danmark.

Fortrolighedspolitik
Kunstneren vil ikke sælge, distribuere eller udleje dine personlige oplysninger til tredjepart.

FRAGT OG LEVERING AF PRINTS

Prints og bestillinger sendes med GLS til din nærmeste pakkeshop eller levering til din adresse. Jeg sender pt. kun til Danmark.

Prints og bestillinger kan også hentes på min adresse, dette skal aftales på forhånd før køb med fragt. Send en e-mail til jrmtegniner@gmail.com for at aftale nærmere omkring afhentning.

Fragt fra 39 kr. Levering til nærmeste pakkeshop koster 39kr og levering til din adresse koster 58kr. Fri fragt ved køb af prints for over 400kr.

Din ordre afsendes normalt indenfor 1-3 hverdage. Gælder dog ikke forudbestillinger. Dette gælder kun køb af prints. GLS er herudover 2-5 hverdage om at levere ordren. Du modtager en sms og mail omkring afhentning/levering af din ordre samt et Track & Trace-nummer, så du kan følge din pakke.

Plakaterne bliver sendt i plakatrør.

BETALING

Du kan betale med VISA/Dankort (VISA-delen benyttes), VISA og MasterCard, samt Apple Pay.

Alle beløb er i danske kroner (DKK)

Betalingen bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes.

Alle betalinger sker via en sikker SSL-forbindelse (Secure Socket Layer), som krypterer alle kortoplysninger, hvilket betyder at dine betalingsoplysninger er sikret og ikke kan læses af udefrakommende.


FORTRYDELSES- OG RETURRET

Du har 14 dages fortrydelsesret på varer købt på webshoppen. Gælder kun prints.

Fortrydelse skal meddeles til jrmtegninger@gmail.com senest 14 dage efter varen er modtaget, og varen skal være forsvarligt modtaget af mig senest 14 dage efter, vi er informeret om din brug af fortrydelsesretten. Varen skal være i samme stand som den ankom i.

Eventuelle returneringsomkostninger skal du selv betale.

Ved bestillinger dvs. kæledyrsportrætter er der ingen fortrydelsesret.

Varer, der sendes retur, skal være i samme stand som ved modtagelsen. Dvs. at du mister købsbeløbet, hvis varens værdi er forringet. Jeg refunderer derfor ikke købsbeløbet, hvis du har taget varen i brug, eller hvis varen er blevet beskadiget under din varetægt.

Jeg refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet. Jeg tilbagefører pengene med samme betalingsmetode, som du benyttede ved købet. Jeg kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen returneres i forsvarlig emballage til:
Julie Rode Møller
Blomsterlunden 7,1.4
8381 Tilst
 
Du kan også aflevere varen personligt på ovenstående adresse. Send en e-mail til mig på jrmtegninger@gmail.com eller tlf. 29730225 for at aftale nærmere. Jeg modtager ikke pakker uden omdeling eller sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov.
Hvis din reklamation er berettiget, kan du enten få varen ombyttet, afslag i prisen eller refunderet pengene, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere indenfor 2 måneder efter, at du har konstateret fejlen.

Er reklamationen berettiget, dækker jeg returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Husk at få en kvittering for afsendelse, så jeg kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen returneres i forsvarlig emballage til:
Julie Rode Møller
Blomsterlunden 71.4
8381 Tilst

Du kan også aflevere varen personligt på ovenstående adresse. Send en e-mail til jrmtegninger@gmail.com for at aftale nærmere. Jeg modtager ikke pakker uden omdeling eller sendt pr. efterkrav.
Når du returnerer varen, skal du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Reklamationen gælder ikke slitage eller hvis varen er blevet beskadiget under din varetægt.


KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til:
Julie Rode dyreportrætter, Blomsterlunden 7,1.4, 8381 Tilst.
Tlf. 29730225, e-mail: jrmtegninger@gmail.com.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby,
www.forbrug.dk.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-kommissionens online klageportal: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


KUNDE- OG PRIVATLIVSPOLITIK (Persondata)

Hvis du handler på www.julierode.dk, giver du samtykke til, at der registreres følgende af dine persondata:
Navn
Adresse
Telefonnr.
E-mail

Der registrereres og videregives kun de personoplysninger, som er nødvendige for, at du kan gennemføre et køb, og varen kan leveres til dig. Der samarbejdes med en række nødvendige virksomheder, bl.a. til webshop og fragt, som opbevarer og behandler disse data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysningerne på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Der videresælges på ingen måde personlige oplysninger og videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.

Når der indsamles personoplysninger via hjemmesiden, sikres, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Den dataansvarlige på www.julierode.dk er Julie Rode Møller.
Julie Rode dyreportrætter har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Personoplysninger registreret hos Julie Rode dyreportrætter opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes (jf. Bogføringslovens § 10). De oplysninger, som er indsamlet i forbindelse med, at du har accepteret tilmelding til vores nyhedsbrev slettes, når dit samtykke til nyhedsbrev trækkes tilbage.

Som registreret hos Julie Rode dyreportrætter har du ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Er der registreret forkerte data, har du ret til at få dem rettet. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og hvis du ønsker at få information om dine personoplysninger eller få data rettet, skal du sende en skriftlig anmodning til jrmtegninger@gmail.com. Du kan blive bedt om at dokumentere, hvem du er.

Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger (med mindre de er påkrævet f.eks. ifølge Regnskabsloven). Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Ønsker du ikke længere, at vi opbevarer og behandler dine personoplysninger, bedes du give skriftlig meddelelse herom til jrmtegninger@gmail.com. Så vil oplysningerne blive destrueret. Hvis de fortsat er nødvendige ift. lovgivningsmæssig opbevaring af bogholderimateriale o.lign. vil vi give dig skriftlig besked. Du kan blive bedt om at dokumentere, hvem du er.

Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klagen skal i sådan en situation indgives til: Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Der kan aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Julie Rode dyreportrætter samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsamlingen og behandlingen af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med reglerne i Lov om behandling af personoplysninger (Persondataloven), Direktiv 95/46/EC (Databeskyttelsesdirektivet) og Forordning 2016/679 (EU-Databeskyttelsesforordningen).

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.


YDERLIGERE

Der tages forbehold for eventuelle trykfejl, fejl i priser - samt tekniske fejl.