gammel bestilling

Se hvordan du bestiller dit portræt nedenfor. Et ikke-refunderbart depositum på 50% af den samlede pris betales ved bestilling. Det er muligt at betale med bankoverførsel eller mobilepay.

Se evt. min foto-guide
Husk at læse mine handelsbetingelser inden bestilling.

PASTEL PORTRÆT, VEJLEDENDE PRISLISTE PR. APRIL 2020

Størrelse 1 dyr 2 dyr 3 dyr 4 dyr
24x30 cm 1.300 kr.
30x40 cm

1.800 kr.

2.500 kr. 3100 kr.
50x70 cm 4.000 kr. 5.000 kr. 6.000 kr. 7.000 kr.
Ved mere end fire dyr på et portræt, kontakt mig for pris.
Fragt koster 50kr.

PASSEPAROTUT

Passepartout kan købes med, det er en "ekstra kant" til at fremhæve motivet inde i rammen. Så er portrættet klar til at blive indrammet. Det bliver monteret på portrættet inden det sendes. Der kan vælges sort eller hvid, henholdsvis størrelse. Nævn det gerne ved bestilling, jeg sørger for at oplyse de rigtige mål samt farver der kan vælges. Passepartout koster 50-70 kr. alt efter størrelse.

 

VALG AF FOTO

Når du skal vælge et foto er det vigtigt at det er taget i god kvalitet, så jeg kan få så mange detaljer med som muligt. Dernæst skal det være lyst og tydeligt, gerne taget udenfor i dagslys. Er dyret gået bort og billederne er begrænsede, kan det stadig lade sig gøre, så finder vi ud af det. Se gerne min fotoguide.

VÆLG STØRRELSE

Jeg tilbyder et antal forskellige størrelser fra små til større, dit valg afhænger af antallet af kæledyr i dit portræt, dit budget og plads i hjemmet. Hvis du gerne vil have flere kæledyr på dit portræt, skal du vælge 30x40 cm. eller større.

TAG KONTAKT TIL MIG

Når du har tænkt over hvilke fotos, og hvilken type portræt du ønsker, skal du kontakte mig med dine krav og vedhæfte dine fotos i en mail til kontakt@julierode.dk eller min facebookside. Nævn også, hvis portrættet er til gave - samt deadline, såsom en fødselsdag osv. Bemærk, at jeg har en venteliste som jeg følger, derfor skal du være ude i god tid hvis det er til gave (gerne mindst en måned før) og jeg vil altid gøre mit bedste for at justere min tidsplan for at få plads til specielle lejligheder.

BETALING OG DEPOSITUM

Når jeg har set dine fotos og vi har snakket om portrættet, sætter jeg dig på min venteliste. For at komme på min venteliste, betales der et ikke-refunderbart depositum på 50% af tegningens pris. Det resterende beløb betales når tegningen er færdig og du er fuld ud tilfreds med dit portræt, inden det sendes. Læs gerne mine handelsbetingelser.

PROCESSEN

Når jeg begynder at arbejde med dit portræt bruger jeg typisk 2-3 uger, alt efter størrelse osv. Jeg sørger for at holde kontakt med dig, og sender proces fotos. Dette giver dig muligheden følge med, og kommentere undervejs. Jeg poster også opslag på mine sociale medier, medmindre du foretrækker, at jeg ikke gør det, hvis det er en gave.

DET FÆRDIGE PORTRÆT

Portrættet er godkendt af dig, og klar til afsendelse. Jeg sender med typisk GLS, Postnord eller DAO. Levering efter afsendelse er normalt 3-4 hverdage.

Hvis du har ydeligere spørgsmål, eller ønsker at bestille, er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@julierode.dk

Håndtegnede dyreportrætter, ca 3-6 ugers leveringstid. Laves udfra dine udvalgte fotos. Jeg sætter stort fokus på at det ligner, og at få alle dyrets kendetegn og detaljer med.