Vælg de rigtige fotos

Det vigtigste for portrættet, er billedet det tegnes efter. Nogle har svært ved at finde et godt billede og ved ikke om deres billeder er gode nok til en tegning, derfor har jeg lavet denne guide så du får det bedste portræt.

FRA HOVED TIL HALS - Et portræt-billede med dyret tæt på i fokus.

FULD KROP - Et billede af hele kroppen.

KARAKTER - Et billede der viser dit dyr i action.

Dyr som er gået bort:
Hvis overvejer at bestille et portræt af et dyr som desværre er gået bort, så forstår jeg begrænsningen for dine billeder. Bare send alle de bedste billeder du har, så finder vi ud af det. Det plejer kunne lade sig gøre! Jeg kan arbejde udfra flere forskellige fotos, for at få lavet det bedste portræt.

EKSEMPEL - GODE FOTOS

Et godt foto er taget i dyrets højde, gerne udenfor eller indenfor i godt lys. Billedet skal være i god opløsning. Det er rigtig vigtigt at dyrets øjne er rigtig tydelige og gerne med genskind, det giver meget liv i tegningen. Det er også bedst hvis hele motivet er med ubeskåret, dog kan jeg godt tegne det med alligevel hvis du har et billede du ønsker hvor der mangler noget at et øre eller en pote osv.

 

EKSEMPEL - MINDRE GODE FOTOS

Billeder som er meget mørke og utydelige er mindre gode for en tegning. Det er svært at få detaljer med og farverne gengives ikke rigtigt. Billeder som er taget meget ovenfra eller langt væk fra, giver ikke en god tegning, da man ikke kan se dyret ordenligt. Mærkelige positioner og slørede billeder egner sig ikke til til en tegning. Det er rigtig vigtigt at øjne, næse og kendetegn er tydelige. Helst billeder uden blitz, da det er svært at se farven og øjenene bliver oftest overbelyst.

 

Jeg vil altid gerne hjælpe dig med at kigge på billeder og bedømme om de kan bruges til et portræt, når du bestiller og hvilke der egner sig bedst. Send gerne flere forskellige fotos med når du bestiller, så vi kan udvælge det bedste.
Har du spørgsmål til bestilling så kontakt mig gerne på jrmtegninger@gmail.com (brug evt. min kontaktformular) eller kontakt mig på facebook.