Bestilling og priser

Ledige pladser på min venteliste i 2021
Størrelser er i cm. Priser i DKK.

Størrelse 1 dyr 2 dyr 3 dyr 4 dyr
20x20 799,-
24x24 999,-
24x32 1.299,-
30x40 1.799,- 2.199,-
40x50 2.999,- 3.799,- 4.599,-
50x70 3.299,- 4.299,- 4.999,- 5.599,-
Kontakt
Har du en bestemt størrelse eller flere dyr du ønsker at få lavet, så kontakt mig for pris. Forsendelse er altid 50kr.

Se hvordan du bestiller dit portræt nedenfor. Et ikke-refunderbart depositum på 50% af den samlede pris betales ved bestilling for at komme på min venteliste.

Se gerne min foto-guide 
Husk at læse mine handelsbetingelser inden bestilling.

VALG AF FOTO

Når du skal vælge et foto er det vigtigt at det er taget i god kvalitet, så jeg kan få så mange detaljer med som muligt. Dernæst skal det være lyst og tydeligt, gerne taget udenfor i dagslys. Er dyret gået bort og billederne er begrænsede, kan det stadig lade sig gøre, så finder vi ud af det. Se gerne min fotoguide.

VÆLG STØRRELSE

Jeg tilbyder et antal forskellige størrelser fra små til større, dit valg afhænger af antallet af kæledyr i dit portræt, dit budget og plads i hjemmet. Hvis du gerne vil have flere kæledyr på dit portræt, skal du vælge 30x40 cm. eller større alt efter antal dyr.

VALG AF PAPIR FARVE OG EVT. BAGGRUND

Papiret er 360g. Pastelmat i høj kvalitet, syrefrit og lysfast. Det vil sige at papiret ikke mister farve eller bliver misfarvet med tiden. Når du bestiller et portræt, kan du vælge hvilken farve du ønsker til dit portræt. Når du bestiller hos mig, vil jeg naturligvis anbefale de farver som jeg mener matcher dit dyr bedst muligt. Det er også muligt at få lavet en baggrund ud fra foto - eller med gradient i valgfri farve.

 

TAG KONTAKT TIL MIG

Når du har tænkt over hvilke fotos, og hvilken type portræt du ønsker, skal du kontakte mig med dine krav og vedhæfte dine fotos i en mail til kontakt@julierode.dk eller min facebookside. Nævn også, hvis portrættet er til gave - samt deadline, såsom en fødselsdag osv. Bemærk, at jeg har en venteliste som jeg følger, derfor skal du være ude i god tid hvis det er til gave (gerne mindst en måned før) og jeg vil altid gøre mit bedste for at justere min tidsplan for at få plads til specielle lejligheder.

BETALING OG DEPOSITUM

Når jeg har set dine fotos og vi har snakket om portrættet, sætter jeg dig på min venteliste. For at komme på min venteliste, betales der et ikke-refunderbart depositum på 50% af tegningens pris. Det resterende beløb betales når tegningen er færdig og du er fuld ud tilfreds med dit portræt, inden det sendes. Læs gerne mine handelsbetingelser.

PROCESSEN

Når jeg begynder at arbejde med dit portræt bruger jeg typisk 2-3 uger, alt efter størrelse osv. Jeg sørger for at holde kontakt med dig, og sender proces fotos. Dette giver dig muligheden følge med, og kommentere undervejs. Jeg poster også opslag på mine sociale medier, medmindre du foretrækker, at jeg ikke gør det, hvis det er en gave.

PASSEPAROTUT

Passepartout kan købes med, det er en "ekstra kant" til at fremhæve motivet inde i rammen. Så er portrættet klar til at blive indrammet. Det bliver monteret på portrættet inden det sendes. Der kan vælges sort eller hvid, henholdsvis størrelse. Nævn det gerne ved bestilling, jeg sørger for at oplyse de rigtige mål samt farver der kan vælges. Passepartout koster 50-250kr. Inkl. montering, alt efter størrelse. Passepartout kan speciallaves så den passer de specifikke mål hvis du har en ramme udover standard mål.

 

DET FÆRDIGE PORTRÆT

Portrættet er godkendt af dig, og klar til afsendelse. Jeg sender med GLS eller DAO. Levering efter afsendelse er normalt 2-5 hverdage.

Hvis du har ydeligere spørgsmål, eller ønsker at bestille, er du altid velkommen til at kontakte mig på kontakt@julierode.dk

Håndtegnede dyreportrætter, ca 3-6 ugers leveringstid efter opstart. Laves udfra dine udvalgte fotos. Jeg sætter stort fokus på at det ligner, og at få alle dyrets kendetegn og detaljer med.